Onderwijs

Als ervaren docent geef ik beroepsethiek aan verschillende beroepsgroepen, zoals HR-managers, juristen, makelaars, fotografen, filmmakers en docenten. In mijn lessen is er altijd interactie en een afwisseling tussen theorie en praktijk. Het doel van mijn lessen is om studenten te laten nadenken over de ethische dimensie in hun vakgebied en ze bewust te maken dat zij altijd de vrijheid hebben om keuzes te maken die in lijn liggen met hun eigen normen en waarden en toch rekening te houden met de context en andere belangen.

Ik werk ook als onderwijsontwikkelaar voor het bedrijfsleven en in het hoger onderwijs. Zo heb ik cursussen ethiek en onderzoek ontwikkeld voor de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie, heb ik een online cursus geschreven voor de permanente educatie voor de vastgoed academie en heb ik een opleiding ethiek 6 ontwikkeld voor IPD Opleidingen en de inschaling bij het NLQF geleid (zie Ethiek voor Makelaars en Taxateurs & Beroepsethiek voor Financieel Professionals en Betrouwbaarheid en Ethiek in Organisaties: https://www.nlqf.nl/register). Als ik voor jullie school of bedrijf iets kan betekenen, neem dan contact met me op!

 

Ervaring van een enthousiaste cursist makelaardij lezen? https://www.onderwijsblog.com/2019/06/je-wordt-echt-een-ander-soort-makelaar/